Advertorial

Dronă emoțională: te urmărește oriunde te duci + revine cu 1 clic

Ofertă -70%reducere doar 499 RON în loc de 1663 RON

Comandând acum economisiți: 1164 RON

CE ESTE ASTA?

Drona emoțională are un stabilizator de înălțime care vă va permite să obțineți fotografii și videoclipuri clare, chiar și în condiții de vânt puternic. Zborul său poate dura până la 30 de minute timp în care poți filma sau fotografia, chiar dacă subiectul se află la 3 km distanță de telecomandă.

De cand a fost introdus pe piata a inceput sa macine laude si premii, devenind unul dintre cele mai apreciate si solicitate produse pentru raportul calitate/pret excelent.

Compact si pliabil
Panoramă la 360°
Rezistent la șoc
Identificați și urmăriți obiectivul
Clipuri și imagini HD
Camera x4
Panoramă la 360°

Nivelul de rezistență la vânt 5

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Comentarii

Antonio Romano

Am așteptat puțin înainte de a-mi exprima părerea despre această nouă dronă Emotional și nu vă voi face o recenzie prea tehnică obișnuită, deoarece sunt peste tot, dar vă voi spune doar reflecția mea…

Precizez că mai dețin și alte drone, inclusiv niște curse de curse, 2 tello, un xiaomi 4k greu și, de asemenea, un DJI mavic Air2 de care sunt foarte mulțumit…
Apoi te întrebi „de ce dacă ai deja aceste drone ai primit și tu acest dron?”

Răspunsul pe care ți-l pot da este simplu:
LIBERTATEA ZBORULUI!

Laura Fontana

Pentru a zbura cu o dronă (UAS) în Italia, până în prezent, este necesar să se îndeplinească unele solicitări formale care se leagă de respectarea unor reguli stricte și în continuă schimbare (ale aerului).

Pentru o dronă care cântărește mai puțin de 250gr (cum ar fi aceasta) nu este necesar să obțineți nicio licență sau certificat pentru a vă ridica în aer👍👍👍

Martina Gallo

Inutil să spun că am avut încredere în el și nu am regretat: este o dronă fantastică, are o stabilitate incredibilă.

Giulio Leone

240 de grame de tehnologie! Capacitatea de a-l conduce oriunde (inclusiv în interior) este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui obiect extraordinar. Fara licenta obligatorie!

Antonella Grassi

Ce mi-a plăcut la această dronă?
TOT!
Are o stabilitate nebună, este frumos din punct de vedere estetic și este simplu de folosit chiar și pentru cei care, ca mine, au început de curând să intre în lumea fantastică a dronelor.
Are numeroase caracteristici care fac această dronă cu adevărat interesantă.
Cântărește doar 240g și de aceea nu este necesar să ai permis.
Produs recomandat.
Sper că recenzia a fost utilă.

Ofertă -70%reducere doar 499 RON în loc de 1663 RON

Comandând acum economisiți: 1164 RON

Giulia Morelli

Dronă spectaculoasă! Grozav pentru începători, pentru cei ca mine care au abordat pentru prima dată această lume!
 

Marco Greco

Ei bine, ce să spun, drona perfectă pentru călători și cei care nu vor să ajungă la licențe scumpe dacă o folosesc doar pentru Hobbi!

Vrei o clarificare? Completați formularul și unul dintre experții noștri vă va contacta

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

CONTACTEAZĂ-NE

support@prezzi-giusti.com  SERVICIUL CLIENȚI: Vă stăm la dispoziție de luni până vineri de la 08:00 la 20:00

CINE SUNTEM NOI

support@prezzi-giusti.com 
PrezziGiusti Ltd, ICO 38 927 34, Sutton Ln 149, London +020 2927 927

ACEASTA PAGINA WEB NU REPREZINTA UN ZIAR, UN SITE DE INFORMATII SAU UN BLOG. ESTE O PAGINA WEB VIZITA PUBLICATILOR PROMOTIONALE CARE IMPLEAZA TEHNICA POvestirii PENTRU A ILLUSTRA SCOPUL SERVICIILOR SI PRODUSELOR OFERITE. POVESTEA POvestită ÎN ACEASTĂ PAGINA CONSTITUIE DECI UN RECLAM SAU PUBLICITATE CU SCOP INFORMATIV, FUNCȚIONALĂ PENTRU A ÎNȚELEGE POTENȚIALUL A CE SE PROPUSE.

* Informatiile de pe aceasta pagina au doar scop informativ si nu inlocuiesc in niciun fel sfatul medical. Oamenii și mărturiile lor pe care le raportăm în unele articole vorbesc și ele despre rezultate extraordinare, dar din moment ce oamenii sunt diferiți unii de alții, nu putem garanta aceleași rezultate pentru toți. Acest site NU este destinat să ofere sfaturi medicale sau să înlocuiască sfatul și tratamentul medical de către medicul dumneavoastră personal. Produsul nu este destinat să trateze sau să vindece nicio patologie. Eficacitatea este subiectivă și niciun succes nu este garantat. Vizitatorii sunt sfătuiți să se consulte cu medicii lor sau cu alți profesioniști calificați în domeniul sănătății cu privire la tratamentul afecțiunilor medicale. Autorul nu poate fi făcut responsabil pentru nicio înțelegere greșită sau utilizare greșită a informațiilor conținute pe acest site sau pentru orice pierdere, daune sau vătămare cauzată sau presupusă a fi cauzată, direct sau indirect, de orice tratament, acțiune sau aplicare a oricărui dispozitiv discutat în acest site-ul web.

Copyright 2021 – 2022 Magazin online