Black Friday -70% REDUCERE ACTIVATĂ

Lentile gradate cu reglare automată, cu tehnologie antialunare și gradare variabilă pentru fiecare ochi

Ochelari cu toate gradările de care aveți nevoie, nu va mai trebui să schimbați ochelarii, puteți folosi o singură pereche chiar dacă aveți diplome diferite pentru fiecare ochi.

Oferta 2x1:
290 Ron în loc de 980 Ron

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tot ce trebuie să faceți este să purtați ochelarii ONE POWER ZOOM, iar ochii dvs. vor găsi în mod spontan și automat focalizarea ideală pe baza a ceea ce priviți.

Veți fi 100% protejat de soare și de razele UV și, prin urmare, veți putea citi o carte bună lângă mare pentru a le folosi pentru a privi de departe sau pentru oboseală. Aceasta este tehnologia revoluționară Flex Focus Optics, indicată și pentru miopie și astigmatism

AUTOFOCUS
INCASABIL
LICITĂRI FLEXIBILE
UNISEX

SCHIMBĂ CULOAREA CU LUMINA ȘI
Ultralighturile cu un design unic și datorită tehnologiei monocromatice, schimbă culoarea odată cu lumina soarelui, devenind mai mult sau mai puțin întunecate în funcție de intensitatea luminii

ȘI ÎI PUTEȚI SCHIMBA CU FAMILIA DUMNEAVOASTRĂ Nu contează câte grade ai în ochi. Datorită funcțiilor de reglare automată, obiectivele se ajustează în funcție de ceea ce vă uitați și pot fi utilizate de toată lumea cu o scară graduală de la 0,75 la 5,75 grade.

COMODĂ ȘI REZISTENTĂ
Ultra-rezistent, confortabil cu stilul! - Realizate cu materiale de înaltă calitate, au un design modern Ideal atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

PERFECT PENTRU ORICE OCAZIE

CITEȘTE O CARTE
UITÂND LA TV
FIȘAȚI UN AC
UNISEXCITIȚI MINCIUNEA MEDICAMENTELOR

Obțineți-le acum și vedeți lumea dintr-o perspectivă diferită!

Pachetul include:

✔️ 1 ochelari cu focalizare automată (disponibil în negru sau maro)
✔️ 1 geantă din microfibră

Oferta 2x1:
290 Ron în loc de 980 Ron


  * Completarea formularului nu vă obligă să efectuați o achiziție.

  CONTATTACI

  support@sicushop.com 
  SERVIZIO CLIENTI : Siamo a vostra disposizione dal lunedì al venerdì dalle 08:00 alle 20:00

  CHI SIAMO

  support@sicushop.com 
  SicuShop Ltd, ICO 38 283 492, Sutton Ln 149, London +020 2838 028

  DISCLAIMER

  Questo sito e i prodotti e servizi offerti in questo sito non sono in alcun modo sponsorizzati, affiliati, approvati o amministrati da Facebook o associati a esso. Né sono stati esaminati testati o certificati da Facebook. Facebook è un marchio registrato di Facebook, Inc.

  This site and the products and services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook.Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc.

  Copyright 2021 – 2021 negozio online SicuShop