Advertorial

"Metode zdravljenja, ki se uporabljajo v Sloveniji, sploh niso ne priročne ne učinkovite" - so s specialistko intervjuvali slovenski novinarji.

Vzrok bolezni sklepov je le en, vendar ga slovenski specialisti popolnoma prezrejo
Carl Brinkerhoff: "V Italiji se bolezni sklepov še danes zdravijo z zastarelimi in neučinkovitimi zdravili, ki zahtevajo stalno uporabo skozi vse življenje. Ne pozabite, da se v Nemčiji sklepe zdaj zdravijo zelo enostavno, kot da bi šlo za navaden prehlad" .

Carl Brinkerhoff je lani odpotoval v Slovenijo, da bi preučil izkušnje svojih slovenskih specialistov. Kar je videl v Italiji, je po njegovih besedah ​​nerazložljivo. Pri nas so se po besedah ​​Carla Brinkerhoffa težave s sklepi ustavile na ravni prejšnjega stoletja.

Po več intervjujih v Nemčiji in drugih državah je Carl Brinkerhoff dal soglasje za intervju naši italijanski izdaji. Kaj našemu specialistu ni bilo všeč? In zakaj pravi, da Italijanov, ki imajo težave s sklepi, ni mogoče nikoli pozdraviti?

- V pogovoru z nemškimi novinarji je povedal, da ga je to, kar je videl v Sloveniji, šokiralo. zakaj?

- Najprej želim povedati, da mi je Italija, vaša kultura in ljudje zelo všeč. Težave s sklepi pri Slovencih nemške zdravnike pogosto pustijo ravnodušne. V tem so Itas Slovenci 20 ali morda celo 30 let za Evropo. Vsaj kar zadeva zdravljenje bolezni sklepov in mišično-skeletnega sistema. Rekel bi, da ima veliko Italijanov težave s sklepi.

Bolečina je pomemben znak, signalizira, da se znotraj sklepa razvija patološki proces. S preprosto lajšanjem bolečine sklepi občutijo večji vpliv. Proces uničenja se pospeši od 3 do 5-krat in na koncu privede do nekaterih nepopravljivih sprememb, popolne imobilizacije in invalidnosti.

Ta način odpravljanja bolečin v sklepih se v Evropi ne uporablja že več kot 20 let. Sredstva proti bolečinam se uporabljajo le v skrajnih primerih, zelo redko in zelo previdno. V Nemčiji se ne prodajajo vsem in le pod nadzorom strokovnjakov.

Tako imenovani "hondroprotektorji" so popolnoma prepovedani, saj so popolnoma goljufiva in neuporabna zdravila.

Jasno je, da je veliko bolj donosno nenehno prodajati izdelke, ki le odpravljajo simptome po visokih cenah, kot pa temeljito zdraviti bolezen, da bi si opomogli poškodovan sklep. Ampak to je po moje grozno ...

- Kako v Nemčiji zdravijo obolele sklepe?

- Vsi nemški strokovnjaki so že zdavnaj razumeli, da je treba odpraviti vzroke bolezni in ne simptome. Je zagotovilo za popolno, hitro in varno ozdravitev. Kaj je glavni vzrok za različne poškodbe sklepov? Gre za odlaganje soli in drugih škodljivih snovi znotraj sklepov zaradi motenj krvnega obtoka in sinovialne tekočine.

Urati, na primer, so soli sečne kisline, ki povzročajo protin.

Osteofiti in kalcinacijske soli so vzrok za preostalih 97% bolezni sklepov in hrbtenice: artritis, osteoartritis, osteohondroza, osteoporoza, revmatizem, burzitis in celo higroma. Vse te bolezni imajo vzrok - odlaganje soli v sklepnih tkivih.

Soli, ki se odlagajo na površinah sklepa, delujejo, kot da bi brusni papir brusil okoliška tkiva: kosti in hrustanec. Ko rastejo, kristali soli začnejo travmatizirati mišično tkivo, kite, krvne žile in kapilare, kar povzroča vnetje, okužbo, otekanje in hude bolečine.

Če jih zanemarimo in ne zdravimo pravilno, lahko velike kepe teh soli z nenadnim gibom zlahka zlomijo del kosti in tako povzročijo znatno poškodbo sklepa in celo invalidnost. Napačno in zelo nevarno mnenje je, da je kalcij dober za sklepe. Da, kalcij je koristen, vendar le za ZDRAVE sklepe. Ko začnejo sklepi boleti ali »vibrirati«, pomeni, da se je že oblikovala plast osteofitov, kalcij pa poleg krepitve kostnega tkiva te soli-osteofite tudi krepi, pospešuje njihovo rast in poslabša situacijo.

Za to nemški strokovnjaki najprej obnovijo krvni obtok v prizadetem sklepu in odstranijo z leti nakopičene soli. To pa obnovi normalno cirkulacijo sinovialne tekočine in začne proces regeneracije sklepnih tkiv.

Dejansko so človeški sklepi zelo regenerativni, sposobni so si opomoči sami, kot kuščarjev rep. Potrebujejo le malo pomoči, da se znebijo teh slanih snovi ... in proces se bo začel sam.

Ko sem videl statistiko ljudi s težavami s sklepi v Italiji, me je bilo strah. Ali veste, kaj je najpogostejši vzrok invalidnosti v Italiji? To ni rak, ni AIDS, ni sladkorna bolezen, to je osteoartritis. Precej preprosta bolezen, ki jo v Nemčiji ozdravijo v nekaj tednih zahvaljujoč zelo učinkovitemu zdravljenju in tudi precej eekonomika.

Danes v Nemčiji bolezni sklepov ne veljajo za nevarne patologije, razen če seveda ne vključujejo resnih travmatičnih poškodb: zlomov, razpok itd. Bolečine in vnetja sklepov le kažejo na to, da so »onesnaženi« s solmi in je čas, da jih očistimo. Po nekaj tednih globokega »čiščenja« se sklepna funkcija povrne, tako da lahko skoraj za desetletje pozabite na bolečine in druge sklepne tegobe.

Bolezni sklepov, ki jih želi Slovenija v Evropi 'zdraviti' ločeno, so se že zdavnaj združile v enotno bolezen 'Articulatio de salts' (odlaganje soli v sklepih). Ta bolezen vključuje:

Artritis;
Protin;
sinovit;
revmatizem;
Osteohondroza;
Osteoporoza;
Artroza;
burzitis;
Higroma;

To je zelo kratek seznam, vendar so ostale bolezni le podvrste teh devetih glavnih bolezni. Na primer, koksartroza je podvrsta osteoartritisa itd.

- Kako se v Nemčiji "čistijo" sklepi?

- Dandanes obstajajo posebna zdravila, ki so namenjena čiščenju sklepov iz usedlin soli.

Eno takšnih zdravil je OsteoDol . Kar odlikuje ta naravni izdelek, je, da vsebuje dobro raziskan kompleks vitaminov, makro in mikroelementov, združenih v inovativni formuli. Izdelek izboljšuje delovanje sklepov, ima obnovitveni učinek na kostno in hrustančno tkivo, mišična vlakna, ligamentna tkiva in kite. Z drugimi besedami, izvaja kompleksno in popolno dejanje. Je v obliki kapsul, ki so primerne za jemanje.

OsteoDol kapsule so sestavljene iz skrbno izbranih bioaktivnih sestavin. Tukaj je nekaj glavnih sestavin:

IZVLEČEK ARNIKE MONTANA: Odpravlja vnetja, lajša bolečine, izboljša gibljivost sklepov

MORSKI KOLAGEN: Pospešuje regeneracijo kosti, obnavlja krvni obtok, krepi strukturo kosti, vezi in kite

GLUKOZAMIN: Uravnava presnovo kostnega in hrustančnega tkiva

CONDRITINA: Spodbuja regeneracijo hrustančnega tkiva in pomaga popraviti poškodovane sklepe

- Kolikor vemo, se OsteoDol ne prodaja v lekarnah?

- Žal ne. Slovenski strokovnjaki prebivalstvu raje predpisujejo anestetike in hondroprotektorje v industrijskih količinah, namesto da bi obravnavali vzroke za težave s sklepi.

Po informacijah, ki jih imam, je želel proizvajalec OsteoDola vstopiti na italijanski trg, a mu tega niso dovolili z izmišljanjem na stotine ovir (birokracija v Italiji nima meja). Po drugi strani pa je razumljivo: če se bo ta izdelek pojavil v lekarnah, bo moral farmacevtski posel utrpeti ogromne izgube. Ali je danes farmakologija posel! Tudi v Nemčiji. Toda v Nemčiji je posel pod nadzorom države, nočem soditi, kaj se dogaja v Italiji, saj veš bolje.

- Kaj bi lahko priporočili Slovencem, ki imajo težave s sklepi?

- Običajni ljudje, zlasti starejši, najbolj trpijo zaradi te velike zamude pri zagotavljanju zdravil za bolečine v sklepih. Očitno niso oni krivi, le slabo delujoč zdravstveni sistem.

Na srečo živimo v 21. stoletju in obstaja izhod. Z enim od proizvodnih obratov smo se dogovorili o možnosti distribucije tega izdelka vsem italijanskim državljanom, ki imajo težave s sklepi. Ustvarjeno je bilo ad hoc uradno spletno mesto, na katerem lahko vsaka oseba, ki prebiva v Italiji, zahteva OsteoDol po zelo ugodni ceni.

Že nekaj mesecev distribuiramo OsteoDol v Sloveniji. Izdelek je kupilo že na tisoče ljudi. Vse, ki so že uporabljali kapsule OsteoDol , smo prosili, da ocenijo učinkovitost izdelka na lestvici od 0 do 10. Trenutno je v raziskavi sodelovalo več kot 3.600 ljudi, povprečno ocenjevanje izdelka pa je 9,6 od 10.

Kot lahko vidite, je OsteoDol pomagal obnoviti gibljivost sklepov in se znebiti bolečin za tisoče ljudi. Če želite biti med njimi, ne podcenjujte te priložnosti!

- Kako dolgo se ta prednostna distribucija OsteoDola nadaljuje v Italiji?

- Do konca sklopa, namenjenega tej ponudbi. Opozoril pa bi, da na voljo ni veliko paketov. Število naročil se vsak dan povečuje. Metoda "od ust do ust" deluje, ljudje si izmenjujejo informacije, izdelek priporočajo prijateljem, naročajo te kapsule ne samo zase, ampak tudi za sorodnike. Nismo pričakovali, da se bodo informacije o OsteoDolu tako hitro razširile po Italiji.

Vsem ljudem, ki imajo težave s sklepi, svetujem, da na spletnem mestu pustijo zahtevo za prejemanje OsteoDol po zelo ugodnih pogojih. In vedno ne pozabite, da je naše zdravje najpomembnejša in dragocena stvar, ki jo imamo.

Uradna predloga za naročilo

Naročite OsteoDol za 39 EUR.


  Carlo Pane

  Sem eden tistih, ki so že poskusili OsteoDol. Res je najboljši. Osteoartritis imam že 7 let, pripravljen sem bil vse življenje jemati tablete in dajati injekcije, a se na koncu po zdravljenju z OsteoDol počutim prerojenega. Priporočam vsem, pomagalo vam bo!

  Elena Sole

  Pustil sem prošnjo. Obljubili so mi, da bom čez 3-5 dni lahko prejela paket. Komaj čakam.

  Marco Simoncelli

  stara sem 61 let. Kolena me bolijo že kakšnih deset let. V zadnjem času je bolečina postala neznosna. Zdravnik, ki sem ga poznal (prijatelj iz otroštva), mi je povedal za ta izdelek in mi svetoval, naj ga preizkusim pred približno 3 meseci. Zdaj sem druga oseba. Skoraj skoraj tečem in skačem hitreje kot moji vnuki. Preprosto fantastično!

  Giulia Farinelli

  Hvala. Zelo koristno! Naročil sem tudi OsteoDol. Upam, da vam lahko sporočim dobro novico. Kmalu!

  Alessandra Fanelli

  Mislim, da je glavni cilj zdravnikov, da nas čim več plačajo, nič drugega jih ne zanima. Dobim injekcije vsakih 6 mesecev. Letos jeseni so mi predpisali zelo močna zdravila za injekcije. Niso se niti testirali, da bi ugotovili, ali imam druge bolezni in kako bi se moje telo lahko odzvalo na ta zdravila. To je najbolj popolna brezbrižnost. Poleg tega to, kar predpišejo, stane tudi veliko denarja. To je naše zdravilo. Hvala, ker ste objavili ta članek o nemških zdravilih. To pomeni, da obstaja upanje tudi za nas.

  Camillo

  Ta izdelek je res dober. Uporabil sem ga lansko poletje (sin ga je prinesel iz Berlina). Protin je izginil! Simptomi se takrat niso nikoli več ponovili. Počutim se dobro. Priporočam ga vsem!

  Alice Siriani

  Poskusil sem tudi OsteoDol in tudi zame je bila izkušnja pozitivna. Zahvaljujoč OsteoDol že nekaj mesecev dobesedno letim.

  Teresa Campina

  Ko sem na različnih forumih brala povratne informacije o OsteoDol, sem bila navdušena! Potem sem našel ta članek in se odločil, da ga poskusim. Izpolnil sem obrazec in lahko sem izkoristil tudi promocijo, ki je v teku. lepo!

  Valerio Finzi

  Moja 72-letna soseda se je pogosto pritoževala zaradi bolečin v hrbtu. Toda v zadnjem mesecu ga vidim aktivnega in veselega. Povedal mi je, da je uporabljal OsteoDol, nečak mu ga je prinesel ne vem od kod.

  Paolo Sereno

  OsteoDol sem odkril na enem od forumov za ljudi, ki trpijo za boleznimi sklepov. Mnogi govorijo o njegovih učinkih. Na koncu sem se odločil poskusiti tudi jaz. Uporabljam ga šele 5 dni in izboljšave so že opazne. Bolečina je popolnoma minila, razpoka je postala veliko tišja, majhna oteklina še vedno vztraja, vendar je veliko bolje kot prej.

  Marina Stella

  Hvala. Naročila sem ga zame in moža. Vprašal sem svetovalca, kdaj se bo prodajal v lekarni, je rekel, da nima podatkov. Izkoristite to priložnost. Menda ga bom založila, zato ga dam tudi mami tašči.

  Luca Sarto

  Hvala!

  * Ta oglasnik temelji na fikciji, vsako sklicevanje na resnične ljudi je zgolj naključje

  * oglaševani izdelek je prehransko dopolnilo. Prehranska dopolnila so ustvarjena z namenom, da dopolnijo prehrano. Niso medicinski izdelki in ne zdravijo, ne izboljšujejo, preprečujejo ali zdravijo nobene bolezni.