Večnamenska pametna ura z napredno tehnologijo

Ponudba 50% popust a soli 39,90€ namesto 79,80€


  Edita C.

  "Popolnost obstaja in tukaj je! Pametna ura serije 7 je nekaj fantastičnega. 😍 Ljubezen na prvi pogled, čudovita, povezana s katerim koli modelom mobilnega telefona. Kaj naj rečem, to je vrh ur."

  Jozef P.

  "Če ga ne nosiš, ne moreš razumeti, kako uporaben je. Kar se zdi kot draga muha, če se uporablja pri 360 ' v celoti, to je od branja obvestil do konfiguracije aplikacije za zdravje do konfiguracije aplikacije za fitnes, je resnično nepogrešljiv pripomoček. Priporočam ga vsem. Kot običajno je dostava potekala po načrtu."

  Zakaj izbrati to pametno uro?

  Čakajo vas več praktičnih funkcij in široka združljivost: italijanski sistem, opomniki za klice in sporočila (WhatsApp, Facebook, Messenger, Instagram …), krvni tlak, kisik v krvi, štoparica, ženska funkcija, upravljanje glasbe, oddaljena kamera, sedeči opomnik, dihanje trening, budilka, vreme itd. Moška pametna ura je združljiva z Android 5.0 ali iOS 9.0 in novejšimi, bluetooth 5.0 in novejšimi, enostavna za povezavo s pametnimi telefoni.
  1,69-palčni ips zaslon na dotik in prilagoditev: Moški fitnes sledilnik je opremljen z 1,69-palčnim barvnim zaslonom HD TFT na dotik z ločljivostjo 240 x 280p, zaslonom IPS, kotom gledanja mpio, lahko jasno preberete podatke o gibanju in sporočila, prikazana na vaši pametni uri človek. Na moški fitnes uri so štirje vmesniki uporabniškega vmesnika, vmesnike lahko prilagodite tudi tako, da svoje najljubše fotografije naložite v aplikacijo “Heroband III”.

  Tako za moške kot za ženske vseh starosti

  Sledilnik aktivnosti, najboljši zaveznik vaše vadbe: tako v zaprtih prostorih kot na prostem lahko športna ura beleži vaše dnevne aktivnosti, kot so snemanje korakov, razdalja in poraba kalorij, in uporablja GPS med športom ter podpira nastavitev posebnih ciljev vadbe za izboljšanje vaše vadbe rezultate. Digitalna moška ura ima tudi 8 športnih načinov, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem, skakanjem, badmintonom, košarko, nogometom.

  Ponudba 50% popust a soli 39,90€ namesto 79,80€

  Priporoča:

  Martin Hribar

  Nepremičninski podjetnik

  "Pametna ura Series 7 mi zelo pomaga tako pri delu kot v vsakdanjem življenju. Ker imam toliko sestankov in strank za upravljanje, me ta pametna ura vedno pravočasno opozori, da ne zamudim pomembnih priložnosti. Tudi zahvaljujoč funkciji Health mi pomaga spremljati prevožene kilometre in kakovost spanca! Takoj, ko bom imel več časa, bom poskušal razumeti vse druge funkcije, saj jih je veliko in še nisem imel priložnosti preizkusiti vseh. Priporočil sem ga že vsem svojim prijateljem! 5 ZVEZDIC zasluženo"

  "To pametno uro sem kupil za delo, ker nimam vedno telefona pri sebi, zelo je uporabna za WhatsApp in obvestila o klicih. Uporabljam ga tudi za spremljanje svojih korakov in srčnega utripa prek zelo preproste aplikacije, ki beleži vse in na koncu dneva lahko greš pogledat. Zdaj ga tudi držim spat, da spremljam spanje, saj se ponoči večkrat zbudim, beleži trend. Primerna je za vsak dan kot običajna športna ura, pa tudi kot elegantna."
  Jelka L.
  "Za svojo ceno je dober izdelek. Baterija, ki zdrži več dni in zelo natančne merilne funkcije, kot so pulz / oksimeter in tlak, ki jih primerja z ustreznimi posameznimi medicinskimi instrumenti. Udoben in odporen na udarce (do zdaj je prevzel veliko udarcev in za razliko od ostalih prejšnjih nima nobenih sledi/prask) Je tudi zelo lep in svetel, z možnostjo preoblikovanja zaslona iz elegantnega v športen ali s personalizirano fotografijo (vse prek aplikacije) Mehak in zelo udoben trak. Priporočam za tiste, ki želijo začeti meriti svoje aktivnosti in fizično stanje."
  Dalibor T.
  "Dobila sem jo za darilo sorodniku, tako embalaža kot pametna ura izgleda dobro in je idealna za tiste, ki se ukvarjajo s fitnesom. Pametna ura je izpolnila pričakovanja osebe in je odlična za spremljanje telesne aktivnosti, kalorij in vseh različnih parametrov. Zelo lepa tudi štoparica in dejstvo, da jo lahko povežem z mobilnim telefonom z namensko aplikacijo, da je vse jasno. Preizkusil sem jih več in všeč mi je bilo dejstvo, da so robovi komaj opazni in svetel zaslon dobro.."
  Anton F.

  IZPOLNITE OBRAZEC


   CONTATTACI

   support@prezzi-giusti.com 
   SERVIZIO CLIENTI : Siamo a vostra disposizione dal lunedì al venerdì dalle 08:00 alle 20:00

   CHI SIAMO

   support@prezzi-giusti.com 
   PrezziGiusti Ltd, ICO 38 927 34, Sutton Ln 149, London +020 2927 927

   Copyright 2021 – 2021 negozio online Prezzi-Giusti